ثبت فروشگاه

تریلر کمر شکن

تریلر کمرشکن یک نوع تریلی باربری فوق سنگین است. این ماشین باربری به منظور جابه جایی و انتقال انواع ماشین آلات سنگین، مصالح ساختمانی و کالا‌های تولیدی بسیار سنگین استفاده می‌شود. این تریلر به تریلر کفی شباهت‌های زیادی دارد اما از لحاظ ارتفاع، ابعاد و ظرفیت حمل، با تریلر‌های کفی تفاوت دارد. رانندگی با این تریلر بسیار سخت است. قیمت کمرشکن تریلی براساس نوع محور آن، وزن و شرکت تولیدکننده متغیر است. در نتیجه با توجه به  پارامتر‌های نام برده می‌توانید به خرید کمرشک مناسب اقدام نمایید. استفاده از سکو‌های بارگیری تا حدودی استفاده از این تریلر را برای مصرف‌کنندگان آسان کرده است. به طور کلی این تریلر به دلیل حمل بار سنگین و غیر متعارف، می‌تواند بسیار خطرناک باشد. به خصوص اگر حین حرکت، محور‌های کنترل‌کننده آن دچار مشکل شوند. در ادامه عکس تریلی کمرشکن به همراه معرفی انواع آن‌ها آورده شده است.

این تریلر‌ها ماشین‌های غول پیکیری هستند که تا امروز موجب پیشرفت صنعت شده‌اند. تریلی‌ها وسیله نقلیه‌ای هستند که کالا‌هایی با وزن زیاد را در سراسر جهان جابه جا می‌کنند. تریلی کمر شکن شامل دو بخش تراکتور و تریلی است. بخش جلویی این ماشین از کابین راننده و اتصالات اصلی تشکیل شده است. بخش پشتی که بار بر روی آن قرار می‌گیرد، تریلی است.  از آنجایی که این ماشین‌ها معمولاً محصولاتی با وزن فوق سنگین را حمل می‌کنند، به رانندگی با مهارت بالایی نیاز دارند. همچنین با استفاده از کشنده کمرشکن امکان حمل و جابه جایی بار‌های سنگین تا 100 تن وجود دارد. تفاوت تریلر و کفی در ظرفیت حمل آن‌ها مشخص می‌شود. لازم به ذکر است این ماشین‌ها بیشتر در جاده‌های صعب العبور استفاده می‌شوند.

انواع تریلر‌ها با توجه به محور، طول کفی، عرض کل، وزن، ساختار مخزن و سایز و تعداد لاستیک از یکدیگر متمایز می‌شوند. به همین دلیل با برآورد میزان بار مورد نظر، از تریلی کشنده مناسب استفاده می‌شود. توجه نمایید تریلر با طول بلندتر و تعداد چرخ‌های بیشتر، برای جابه جایی کالا‌هایی با وزن بالاتر مناسب است. با افزایش وزن بار، عرض لاستیک‌ها نیز کمی بیشتر می‌شود و فشار کمتری به لاستیک وارد می‌شود. همچنین احتمال ساییدگی و ترکیدن لاستیک نیز کاهش می‌یابد. هر یک از انواع باربری کمرشکن برای بار مخصوصی استفاده می‌شوند. به طور کلی نوع بار، تعیین‌کننده اصلی نوع کمرشکن است. در ادامه به بررسی انواع تریلی کمرشکن و موارد استفاده از آن‌ها پرداخته شده است:

  • تریلر کمرشکن دو محور: یکی از متداول‌ترین نوع تریلر است که برای حمل بار تا سقف 30 تن استفاده می‌شود. این تریلر متناسب با تمامی استاندارد‌های جاده‌ای ایران تولید می‌شود.
  • تریلر کمرشکن سه محور: این ماشین شباهت زیادی به نوع دو محور دارد. با این تفاوت که قابلیت حمل بار بیشتری نسبت به نمونه‌های دو محور دارند. در این تریلی از شاسی و سازه مقاوم‌تری نسبت به نوع دو محور استفاده شده است.
  • تریلی کمرشکن 4 محور: این تریلی به صورت 32 چرخ تولید می‌شود. این کمرشکن طراحی استاندارد دارد. همچینن استفاده از آن بسیار رایج است.
  • کمرشکن 7 محور: کمرشکن هفت محور از دیگر انواع این ماشین‌ها است. این تریلی کمرشکن بزرگ برای حمل کالا‌هایی تا 30 تن طراحی شده است.
  • تریلر کمرشکن 11 محور: نوع دیگری از این تریلر در بازار موجود است که کفی آن طول بلندتری دارد. به همین دلیل این ماشین مناسب حمل بار‌های سنگین و طویل است. از این تریلر برای حمل بار تا وزن لازم به ذکر است قیمت این کمرشکن نسبت به مدل‌های دیگر بیشتر است.
  • تریلر بوژی: بوژی بزرگترین کمرشکن موجود در بازار است. به همین دلیل محدودیت رفت و آمد جاده‌ای دارند. این تریلر با نام هزارپا نیز شناخته شده است و برای حمل بار از لحاظ وزن و ابعاد، محدودیت ندارند.

قیمت تریلر کمرشکن

قیمت تریلر براساس نوع حمل و کاربری آن متفاوت است. قیمت تریلر با توجه ویژگی‌های مختلف و کاربری تریلر متفاوت است. در هنگام خرید تریلر بسته به نوع کاربری تعداد لاستیک و طول و عرض تریلر و ویژگی‌های دیگر را مورد بررسی قرار دهید.

خرید تریلر کمرشکن از راندنو

برای خرید تریلی کمرشکن می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و بصورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت تریلی کمر شکن و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد.

لیست مقایسه

برند