ثبت فروشگاه

دریل چکشی توسن مدل 0022D

از ۱,۹۰۰,۰۰۰ تا ۱,۹۰۰,۰۰۰ تومان

دریل چکشی متابو مدل SB 710

از ۱۴,۹۰۰,۰۰۰ تا ۱۴,۹۰۰,۰۰۰ تومان

دریل چکشی

دریل چکشی یا دریل ضربه ای دستگاهی است که برای دریل‌کاری و حفاری سطوح سخت و سیمانی استفاده می‌شود. این ابزار همان‌طور که از نامش مشخص است، علاوه بر گردش مته از حالت ضربه‌ای نیز برخوردار است. دریل‌های چکشی مانند چکش عمل می‌کنند و کاربرد گسترده‌ای در صنایع دارند. این ابزار هنگام چرخش مته با ایجاد ضربات متوالی، دریل‌کاری قطعات سخت را انجام می‌دهد. این دریل توسط نیروی چرخشی به مته یا سه‌نظام ضربه وارد می‌کند. در نتیجه به منظور ایجاد حفره در بتن و مصالح سخت، می‌توان از این قابلیت استفاده کرد.

تعداد ضربات وارده توسط این دریل، تفاوت‌هایی دارد. این ضربه‌ها میان هزار ضربه تا ده‌ها هزار ضربه در دقیقه متغیر هستند. لازم به ذکر است برخی از دریل‌های چکشی از قابلیت کنترل تعداد ضربات توسط کاربر نیز برخوردار هستند. این دریل با استفاده از یک مته مارپیچ که در اندازه و قطرهای مختلف در بازار موجود است، عملیات سوراخکاری را انجام می‌دهد. توجه داشته باشید که استفاده از این دریل در صنعت، نسبت به دریل‌های ساده از کاربرد بیشتری برخوردار است.

همچنین کاربری این دریل به گونه‌ای است که به صورت عمودی به سطح مورد نظر ضربات شدید وارد می‌کند و موجب سرعت عمل کاربران نیز می‌شود. به طور کلی استفاده از این دریل زمانی کاربرد دارد که به قدرت بالایی برای سوراخکاری نیاز داشته باشید. از کاربردهای این دریل می‌توان به نصب قفسه‌ها و کابینت‌ها، ایجاد حفره در سطوح بتنی، ایجاد سوراخ و تخریب آجر، دریل‌کاری سنگ، سوراخکاری و تخریب سرامیک، ایجاد سوراخ بر روی مصالح ساختمانی، پیچ‌کاری خودکار سطوح چوبی و ام دی اف، سوراخکاری فلزات و تخریب سطوح نه چندان بزرگ نیز اشاره کرد.

دریل‌های ضربه ای مانند دیگر ابزارآلات از قطعات مختلفی تشکیل می‌شوند. این قطعات شامل موتور، بدنه، کلید پاور، گیربکس، کلید تغییر حالت و مته هستند. از بهترین برندهای تولیدکننده می‌توان به دریل چکشی رونیکس، بوش، ماکیتا، توسن و باس اشاره کرد. همچنین از بهترین دریل چکشی رونیکس می‌توان به مدل‌های 2211، 2250 و 2214 اشاره کرد. این ابزار در انواع مختلفی تولید شده است که براساس منبع تغذیه، از یکدیگر متمایز می‌شوند. در ادامه به بررسی انواع دریل ضربه ای پرداخته شده است:

  • دریل چکشی برقی: همان‌طور که از نام این کالا مشخص است، توسط منبع برق شهری کار می‌کند. این دستگاه از قدرت بیشتری نسبت به نوع شارژی برخوردار است. با استفاده از نوع برقی هیچ محدودیتی در مدت زمان استفاده از دریل وجود ندارد. به همین دلیل، استفاده از نوع برقی این دریل برای انجام فعالیت‌هایی که به صرف زمان بیشتری نیاز دارند، مناسب است. در نتیجه اگر به دنبال دریل چکشی صنعتی هستید، نوع برقی یا سیم‌دار این ابزار بهترین گزینه برای خرید است.
  • دریل شارژی چکشی: منبع تغذیه مدل شارژی این ابزار، باتری است. استفاده از این ابزار در شرایطی کاربرد دارد که کاربران به پریز برق دسترسی نداشته باشند یا امکان استفاده از دریل با سیم برق طولانی وجود نداشته باشد. نوع شارژی این دریل برای انجام کارهای سبک که به زمان کمتری نیاز دارند، مناسب است.

قیمت دریل چکشی 

قیمت دریل ضربه ای به عوامل مختلفی همچون قدرت دستگاه، کیفیت، ویژگی‌های محصول، برند تولیدکننده، گارانتی و خدمات پس از فروش محصول بستگی دارد. هرچه توان و قدرت دستگاه بالاتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می‌یابد. عموماً قیمت نوع شارژی این ابزار نسبت به نوع برقی بیشتر است. همچنین برندهای آلمانی مانند بوش، آاگ، میلواکی، ماکیتا و غیره به دلیل برخورداری از کیفیت بالا، قیمت بیشتری نیز دارند.

خرید دریل چکشی از راندنو

برای خرید دریل ضربه ای می‌توانید از بخش بالای همین صفحه، کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید و مشخصات فنی کالا را مشاهده نمایید. سپس قیمت کالا را در فروشگاه‌های مختلف با یکدیگر مقایسه کنید و به صورت مستقیم با فروشنده مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. راندنو امکان مشاهده لیست قیمت دریل چکشی و برقراری ارتباطی بدون واسطه با فروشندگان را برای شما فراهم می‌سازد. همچنین در راندنو امکان فروش دریل چکشی نیز وجود دارد.

لیست مقایسه

برند


منبع تغذیه


کنترل سرعت